Inici

icono twitter icono facebook

Associació de Veïns i Veïnes de Collblanc - La Torrassa


Quota Soci AAVV Collblanc - la torrassa AAVV Collblanc - la torrassa Quota Soci AAVV Collblanc - la torrassa aavv collblanc la torrassa amb ucraina AAVV Collblanc - la torrassa amb Sinera Recollida de aliments aavv collblanc marea-aavv-collblanc Formacio AAVV Collblanc Logo arxiu aavv collblanc la Torrassa Casa modernista cargols Mercat de Collblanc Mercat de Collblanc Parque la Marquesa Puente Collblanc Puente Collblanc Barri AAVV Collblanc - la Torrassa Barri AAVV Collblanc Barri AAVV Collblanc - la Torrassa Barri AAVV Collblanc Barri AAVV Collblanc
This is an example of a HTML caption with a link.

Benvinguts a l’A.A.V.V. Collblanc - La Torrassa


L'Associació de Veïns de Collblanc - La Torrassa, va ser la primera Associació organitzada a la ciutat de L'Hospitalet. Es va crear el novembre de 1971, a causa de les mobilitzacions originades pel Pla Comarcal, que significava importants afectacions en els habitatges del nostre barri. Posteriorment es va convertir en una entitat clau per l'entorn i una veritable escola de democràcia durant els anys de la transició política espanyola. La recuperació del Parc de la Marquesa com a espai verd i públic va ser una fita molt important, davant l'especulació com a exemple emblemàtic d'aquells temps.


Des de llavors, l'Associació ha estat present en tots els esdeveniments importants que han afectat al barri i als seus veïns/es i ha lluitat pel desenvolupament i el benestar del districte de Collblanc-La Torrassa. Participa activament amb la Comissió de Festes i la Comissió d'Entitats que va impulsar el Pla Integral de Collblanc-La Torrassa i va suposar un projecte pioner de renovació transversal en tots els àmbits del districte, on van sumar forces la trentena d'entitats de Collblanc-La Torrassa i l'Ajuntament de l'Hospitalet que disposava dels mitjans econòmics i tècnics per executar-lo, amb la posterior participació de la Generalitat de Catalunya.


El principi d'utilitat, ha estat sempre molt present a la nostra Associació, per aquest motiu es va prendre la decisió d'incidir directament en les problemàtiques socials i en la creació d'una xarxa comunitària que fos capaç de donar resposta a aquelles situacions de risc que es produïssin al territori. Es va iniciar una línia de treball en aquest sentit, com l'organització de campanyes nadalenques de recollida de joguines pels nens/es de les famílies més desfavorides del barri.
Estimem el nostre barri, un barri que està en procés de canvi, que desitgem transformar en tots els sentits: urbanístic, educatiu, cultural i també social.


Volem un barri on les persones sentin que pertanyen a una comunitat i que aquesta donarà resposta quan ho necessitin. Volem un barri integrador, amb veïns/es, que vinguin d'arreu, un barri construït entre tots/es, per això estem aquí.... Obrint cada dia la nostra porta amb la mateixa il·lusió i demanant: veí, veïna, necessitem la teva implicació, perquè:
JUNTS FEM BARRI!!!